AULES PER FER ACCIONS FORMATIVES 

Si vols impartir un curs hi ha la posibilitat de fer servir les nostres instal.lacions.  Les aules tenen :

  • Capacitat fins a 12 persones
  • Projector
  • Pisarra interactiva
  • Internet
  • Altaveus


Si estàs interessat en fer servir les nostres instal.lacions posa't en contacte amb nosaltre.

FEM CLASSES GENERALS O TEMÀTIQUES A LA TEVA EMPRESA

Si disposes d´una aula de formació o una sala de reunions nosaltres podem impartir classes a la teva empresa.      

Per a més informació o per demanar pressupost posa't en contacte amb nosaltres.

 

SI TREBALLES PER UNA EMPRESA EL CURS POT SER 100 % BONIFICAT

 

LA FUNDACIÓ TRIPARTITA: Les empreses espanyoles disposen d´un crèdit determinat pel seus treballadors i la seva formació.  Cada any aquest credit es renova i si no es gasta no s´acumula al any següent.

DE QUANT CRÈDIT DISPOSA LA MEVA EMPRESA?

Per saber el credit que disposa nosaltres podem sol.licitar aquesta informació o demana el responsable de formació de la teva empresa.  

LA TRAMITACIÓ: Little London pot gestionar el teu curs bonificat. Per tramitar correctament el curs es necessita 10 dies.

Per a més informació posa't en contacte amb nosaltres i t´ho explicarem.

 

 

 

Aprendre un idioma és una cosa natural. Molts experts diuen que el cervell d´un infant absobeix moltíssim. Mai és massa d´hora per comencar a aprendre un idioma i durant aquesta etapa de la vida s´aprèn bastant de manera inconscient.  En general el nivell d´Anglès i les hores que fan a l´escola han millorat en els últims anys però molt sovint no és suficient per aconseguir un bon domini.

cursos infants

El nivell d´anglès i les hores que fan a l´escola han millorat en els últims anys però molt sovint no és suficient per obtenir un ben domini. Saber idiomes cada cop és més important per trobar feina o estudiar a l´extranger també de nivell personal ens dona la confiança i motivació d'explorar i descobrir altres països i cultures.  A Little London pensem que les idiomes ens donen moltes oportunitats durant tota la nostra vida. Apart de fer classes d'Anglès i Francès també oferim cursos d'altres idiomes. 

cursos nens

El nivell d´anglès i les hores que fan a l´escola ha millorat en els últims anys però molt sovint no és suficient per un ben domini. Saber idiomes cada cop es més important per trobar feina o estudiar a l´extranger tambè de nivell personal ens dona la confiança i motivació de explorar i descobrir altres països i cultures.  A Little London pensem que les idiomes ens donen moltes oportunitats durant tota la nostra vida. Apart de fer classes de Anglès i Francès tambè oferim cursos de altres idiomes. 

cursos joves