Anglès

ANGLÈS PER A INFANTS (DE 3 A 5 ANYS)

Disposem de professors nadius, titulats i amb molts anys d´experiència.

Els grups són molt reduïts i estan formats de 4 a 8 alumnes per garantir un aprenentatge individual i personalitzat per treure el màxim rendiment.

OBJECTIUS: Un objectiu dels cursos durant l´any acadèmic és que l´infant avanci amb un bon ritme gaudint de les classes molt dinàmiques i variades.  Volem que l´infant experimenti l´anglès de forma natural i lúdica. Comença la seva vida escolar, li espera tot un món per aprendre i descobrir. Volem treballar aquestes ganes i curiositats que tenen per aprendre!!!

METODOLOGIA: Fem moltes coses lúdiques, jugar i activitats.  Els professors parlen en Anglès i motiven que els infants també ho facin.  Repetim moltísssim i això fa que els infants s´hi acostumin. Apart de la bona experiència i la infinitat del professor,  fem servir llibres vistosos, tablets, pissarres tàctils i altres recursos per aprofitar cada tema i cada classe. Aconseguim que l´alumne s´ho passi molt bé.

Amb aquesta etapa d'educació infantil d´anglès, l´infant es familiaritza amb aquest nou idioma i es transforma com una part de la seva vida quotidiana més.

AVALUACIÓ: Tenim dos dies de l'any amb entrevistes amb el pares per conèixer l´evolució del seu fill/a, avaluem cada setmana el progrés de cada alumne i ho comuniquem per millorar l´aprenentatge i coneixements assolits durant l´any 

CURSOS GENERALS 

ELS CURSOS COMENÇEN EL DIA 14 DE SETEMBRE PERÒ POTSER S´HI POT APUNTAR DURANT TOT L´ANY SI ES DISPOSA DEL NIVELL ADEQÜAT I PLAÇA.

Oferim cursos de 1 hr 30 mins a 2 hrs cada setmana.  Es podrà fer aquests cursos per les tardes (dilluns a divendres) i pels matins els dissabtes. 

TOTS ELS CURSOS D´ANGLÈS INCLOUEN ELS SEGÜENTS DESCOMPTES I SERVEIS:

  • Descomptes per a families i amics (informeu-vos a l´acadèmia).
  • Material didàctic complementari.

APUNTAR-SE A UN CURS

  • Concretrar cita.
  • Parlar amb una persona de Little London per triar un curs
  • Som-hi

cursos infants anglès